Dowiedz się więcej O naszym menu
Streetfood & Comfortfood
Do każdego dania doliczono koszt opakowania w wysokości 4 zł.
-
Nowość
BULION THOM KHA
Słodko-kwaśna i lekko pikantna zupa z nutą galangalu, trawy cytrynowej i papryczki chili, podlana mleczkiem kokosowym. Serwujemy z kawałkami kurczaka, pieczarkami, makaronem ryżowym i świeżą kolendrą. -
Nowość
PAPPARDELLE Z KREWETKAMI
Świeże wstążki makaronu pappardelle otulone aromatyczną pastą pietruszkową z czosnkiem, papryczką peperoncino, nutą białego wina oraz pomidorkami koktajlowymi. Podajemy z podsmażonymi krewetkami (6 szt.), świeżo startym parmezanem, odrobiną pieprzu, pietruszką i cząstką cytryny. -
Nowość
BUTTER CHICKEN
Delikatne kawałki piersi z kurczaka w orientalnej marynacie, duszone w aksamitnym, maślano-pomidorowym sosie. Bogactwo smaku zapewniają orzechy nerkowca, garam masala, kozieradka, papryczka chili i słodka śmietanka. Serwujemy z rzemieślniczym chlebkiem naan z masłem czosnkowym oraz świeżą kolendrą. -
Nowość
SPICY SINGAPORE
Sprężyste spaghetti otulone pikantnym, orientalnym sosem na bazie koreańskiej pasty gochujang, masła orzechowego, syropu klonowego i czosnku. Podajemy z sałatą rzymską, szczypiorem, prażonym sezamem i wstążkami marchewki ze słodkiej zalewy. -
Nowość Szef kuchni poleca
WRAP EL VEGETARIANO
Chrupiąca sakiewka z pszennej tortilli wypełniona aromatycznym, warzywnym farszem: papryką w trzech kolorach, kukurydzą, czerwoną fasolą, porem, pieczonym bakłażanem i pomidorami San Marzano. Całość zapieczona z dwoma rodzajami sera - Mozzarella i Mimolette. Wrap serwujemy przekrojony na pół, z dodatkiem kwaśnej śmietany z kolendrą, salsą pomidorową i piklowaną czerwoną cebulą. -
Nowość Szef kuchni poleca
WRAP EL CERDITO
Chrupiąca sakiewka z pszennej tortilli wypełniona nadzieniem z szarpanym żeberkiem, sosem pomidorowym i chili, serem Mimolette i Cheddar, chorizo, fasolą, białą kapustą, czerwoną cebulą, czosnkiem i szczypiorem. Danie serwujemy przekrojone na pół, w towarzystwie kwaśnej śmietany z kolendrą, salsą pomidorową i piklowaną czerwoną cebulą. -
Nowość Szef kuchni poleca
WRAP EL TORO
Chrupiąca sakiewka z pszennej tortilli wypełniona po brzegi smażoną wołowiną Angus z aromatyczną, lekko pikantną mieszanką przypraw, serem Cheddar, nachos, sałatą rzymską, pomidorem i sosem śmietanowym z nutą limonki i chili. Danie serwujemy przekrojone na pół, w towarzystwie kwaśnej śmietany z kolendrą, salsą pomidorową i piklowaną czerwoną cebulą.
Prosto z WOKa
Do każdego zestawu doliczono koszt opakowania w wysokości 4 zł.
Burgery
Do każdego dnia doliczono koszt opakowania w wysokości 4 zł.
-
Nowość Szef kuchni poleca
BURGER NO 4 SMASH MASTER
Maślana bułka / 200g wołowiny Angus smażonej technik smash / bekon / domowy American Cheese / sałata rzymska / pomidor / czerwona cebula / ogórek konserwowy / autorski sos "Szpilka" -
Nowość Szef kuchni poleca
BURGER NO 5 HISZPAN
Maślana bułka / 200g wołowiny Angus smażonej technik smash / chorizo / domowy American Cheese / rukola / czerwona cebula / nachos / sos majo-chili-limonka
Desery
Do każdego dnia doliczono koszt opakowania w wysokości 4 zł.
-
Nowość
TARTALETKA MALINA-BIAŁA CZEKOLADA
Rzemieślnicza, maślana tartaletka wypełniona kremem z białej czekolady, liofilizowaną maliną, skórką z limonki i miętą -
Nowość
TARTALETKA SNICKERS
Rzemieślnicza, maślana tartaletka z kremem śmietankowym, słonym karmelem, orzeszkami ziemnymi i kawałkami batonika Snickers -
Nowość
TARTALETKA DUBAJSKA
Rzemieślnicza, maślana tartaletka z nadzieniem pistacjowym, czekoladą i kruszonymi pistacjami -
Nowość
TARTALETKA KINDER BUENO
Rzemieślnicza, maślana tartaletka z wyjątkowym nadzieniem o smaku praliny orzechowej, czekoladą i kruszonymi orzechami laskowymi.
Napoje
-
Woda Cisowianka gazowana 0,3l
9,00 zł -
Woda Cisowianka niegazowana 0,3l
9,00 zł -
Woda Cisowianka gazowana 0,7l
14,00 zł -
Woda Cisowianka niegazowana 0,7l
14,00 zł -
Pepsi 0,5l
15,00 zł -
7Up 0,5l
15,00 zł -
Pepsi Max 0,5l
15,00 zł -
Mirinda 0,5l
15,00 zł -
Schweppes Tonic 0,5l
15,00 zł